(0485) 45 18 77   contact@hetadvies.nl
 • Onafhankelijk en eerlijk advies voor particulier en ondernemer
 • Geen provisie of fee maar een vast bedrag per maand
 • 24 uur per dag inzicht in uw financiële situatie

Bart Hermanussen - hetadvies.nl

hetadvies.nl
 

Op zoek naar raad of advies?

Om maar met de deur in huis te vallen: nee, we willen u niets verkopen. Bent u goed verzekerd, heeft u een hypotheek en beheert u uw eigen spaargeld? Uitstekend. Dat horen we het liefst.

Wat doen we dan wel?
Uw financiële situatie en verzekeringen goed regelen is één. Maar wat als er iets gebeurt? Een ongeluk, arbeidsconflict, nieuwe pensioenvoorwaarden of stijgende hypotheekrente? Of als u uw financiële huishouding gewoon eens kritisch wilt laten bekijken? Dát is het moment dat wij in beeld verschijnen.

hetadvies.nl adviseert, begeleidt, bemiddelt en helpt. Wanneer u dat wenst of wanneer wij denken dat we uw situatie kunnen verbeteren. We zijn uw raadgever, partner en wegwijzer.

Raadgever
Alleenstaanden, gezinnen, ondernemers: iedereen heeft te maken met financiële producten en verzekeringen. Om te sparen, risico´s af te dekken, schades af te handelen enzovoorts, kortom: om op onvoorziene (ongewenste) situaties voorbereid te zijn. Maar: welke hypotheek is het beste? Wanneer bent u voldoende verzekerd? Waar krijgt u de beste rente?

hetadvies.nl helpt. We zijn graag uw persoonlijke raadgever.

Partner
Wij werken graag duidelijk en transparant. We werken niet met tussenpersonen en provisiesystemen. Bij ons weet u bijvoorbeeld precies hoeveel u betaalt, dankzij ons systeem van serviceabonnementen. Bovendien leggen we u graag uit wat u daarvoor terug kunt verwachten.

hetadvies.nl is duidelijk. U bent niet onze klant, maar onze partner.

Wegwijzer
We weten de weg in de wereld van banken en verzekeraars. En dat komt mooi uit, want wij vinden dat iedere nieuwe situatie vraagt om een unieke aanpak. Financieel advies is geen standaard werk. Wij zijn er om uw financiële huishouding up-to-date te houden. Kortom: wij zorgen voor de juiste vangnetten voor het geval dát, intussen geniet u onbezorgd van uw leven.

hetadvies.nl weet de weg. Gaat u mee?


 
 

Bart Hermanussen, aangenaam

Bart Hermanussen is al vele jaren het gezicht van Assurantiekantoor Hermanussen in Mill. Het kantoor bestaat echter al veel langer: in 1967 richtte Hub Hermanussen de onderneming op. In 2000 nam Bart het bedrijf over van zijn vader. Inmiddels is het kantoor al heel wat jaren een betrouwbare partner op het gebied van verzekeringen en financiële diensten. hetadvies.nl is echter gespecialiseerd in advies. Het begeleidt u bij al uw financiële vraagstukken.

´Problemen oplossen, dát is mijn vak´
"Mijn klanten vooruithelpen, problemen oplossen, dat zijn de zaken die mijn werk zo mooi maken. De financiële wereld is gecompliceerd en voor veel mensen zelfs een ondoordringbaar oerwoud van papieren, regels en bepalingen. Zie mij maar gerust als een financiële huisarts. Met mijn ervaring en kennis begeleid ik mensen op hun financiële ontdekkingsreis."

Bart Hermanussen


 

Aangesloten bij

Bovendien zijn wij aangesloten bij organisaties die van haar leden een bepaalde kwaliteitsnorm eisen. Deze norm geldt zowel voor het advies, de wijze van advisering als de wijze waarop de vakkennis van medewerkers op peil worden gehouden.

Zo zijn wij onder andere aangesloten bij:

 • Adfiz
  Adviseurs in Financiële Zekerheid is een vereniging van onafhankelijke financiële en assurantieadviseurs. Meer dan 1000 op kwaliteit en op onafhankelijkheid geselecteerde zelfstandige assurantiekantoren, waaronder hetadvies.nl, zijn lid van de Adfiz en gedragen zich volgens afgesproken regels.

 • BAVAM
  De vereniging Assurantiebedrijven 'Nederland' nv is een gespecialiseerde verzekeringsmaatschappij die voor de gezamenlijke Nederlandse verzekeraars een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor assurantietussenpersonen voert. hetadvies.nl onderdeel van Assurantiekantoor Hermanussen heeft daar een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten.

 • Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
  Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze producten en diensten maar adviseren is mensenwerk. Het kan zijn dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Wij hopen dat u dat dan kenbaar wilt maken aan ons. Na ontvangst van uw klacht nemen wij contact met u op. Mochten wij gezamenlijk niet tot een bevredigende oplossing komen, dan kunt u met uw klacht terecht bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.
 •