• Onafhankelijk en eerlijk advies voor particulier en ondernemer
  • Geen provisie of fee maar een vast bedrag per maand
  • 24 uur per dag inzicht in uw financiële situatie
Bart Hermanussen - hetadvies.nl

Niets is zo veranderlijk als het leven...

In het leven kan veel veranderen. Uw carrière, gezondheid, gezinsleven of financiële situatie - niets is onkwetsbaar. Met andere woorden: iedereen loopt risico. Bent u voorbereid op onvoorziene situaties?
 
hetadvies.nl wil voor u het allerbeste. Waar wij goed in zijn, is u met raad en daad terzijde staan. Bent u op zoek naar advies? Wilt u een grondige check van uw verzekeringen? Of deskundige begeleiding bij schadeclaims? We zijn er graag voor u.

Uw gezin

Een gezin is een dynamisch geheel, een voortdurend samenspel tussen personen die allemaal veranderen. Dat kunnen leuke, mooie en gewenste veranderingen zijn, maar ook ongewenste. Wat gebeurt er als er iemand ernstig ziek wordt? Een ongeval krijgt? Of als u en uw partner uit elkaar gaan? In zulke situaties is het héle gezin gebaat bij de juiste verzekeringen.

hetadvies.nl houdt van dynamiek! Mogen wij ons om úw gezin bekommeren?

Advies voor uw gezin

Uw onderneming

Ondernemen is voor velen een uitdaging. Een passie met oneindig veel kansen en mogelijkheden. Maar tegelijk is ondernemen ook risico´s nemen. En sommige risico´s wil een ondernemer juist vermijden. Voorbereid zijn op onvoorziene ontwikkelingen die een onderneming uit balans kunnen duwen. Maar hoe? Wanneer is een onderneming voldoende verzekerd tegen risico´s als inbraak, milieuschade of een conflict met een medewerker? Hoe zorg je dat je niet te maken krijgt met incassobureaus? En wanneer bepaal je of een nieuwe investering verstandig is?

hetadvies.nl vindt: schoenmaker, blijf bij je leest! Mogen wij u als collega-ondernemer adviseren?

Advies voor uw onderneming

Uw bezittingen

Persoonlijke bezittingen. Iedereen heeft ze en iedereen is er aan gehecht. Wát die bezittingen zijn, is voor iedereen anders. Een woning, een gerenoveerde oldtimer, een boot, sieraden of misschien wel een vakantiehuis: het is voor iedereen weer anders. Eén ding is wel altijd gelijk: u bent zuinig op uw spullen. U wilt niet dat ze beschadigen, gestolen worden of dat u ze verliest. Is uw motor, caravan of horlogeverzameling het belangrijkste in uw leven? Natuurlijk niet. Maar dat is geen reden om ze niet goed te beschermen.

hetadvies.nl adviseert. Uw bezit is in de toekomst compleet verzekerd.

Advies over uw bezittingen

Uw schade of ongeval

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Beschadigt uw zoon of dochter per ongeluk de bril van een klasgenootje? Ontdooit de vriezer, nét wanneer u op vakantie bent? Crasht uw laptop na een blikseminslag, wordt uw fototoestel gestolen of ontdekt u een deuk in uw autoportier, die er eerst nog niet zat? Om wat voor schade het ook gaat, het feit dát er iets gebeurt, is al vervelend genoeg en u wilt zo snel mogelijk een oplossing. Is het dan geen prettig idee dat er iemand is die met u meedenkt?

hetadvies.nl helpt! We begeleiden u bij een zorgvuldige en complete schadeafhandeling.

Advies bij schade of ongevallen

Uw werk en inkomen

Het was jarenlang min of meer een gegeven: na het diploma volgde een goede en leuke baan. Helaas is een garantie voor betaalde arbeid vandaag de dag minder vanzelfsprekend. Reorganisaties, bezuinigingen en werkloosheid liggen overal op de loer. Terwijl werk (en dus inkomen) voor bijna iedereen van belang is om prettig te kunnen wonen en leven. Hoe zeker is uw situatie eigenlijk?;

hetadvies.nl denkt in scenario´s. Mogen we uw klankbord zijn?

Advies over uw werk en inkomen

Uw bankzaken

Veel mensen vinden het lastig om hun bankzaken goed te regelen. Toegegeven: het is ook niet gemakkelijk. Wanneer moet ik gaan sparen? Welke hypotheek past het beste bij me? Is het slim om te gaan beleggen? Het zijn allemaal relevante vragen, die meestal niet eenvoudig te beantwoorden zijn. Bovendien zijn er onder andere dankzij internet zó veel aanbieders, dat het moeilijk is door de bomen het bos te blijven zien.

hetadvies.nl navigeert! Vraag ons het kaf van het koren te scheiden! Wij plannen úw route door het financiële doolhof.

Advies bij bankzaken