• Onafhankelijk en eerlijk advies voor particulier en ondernemer
  • Geen provisie of fee maar een vast bedrag per maand
  • 24 uur per dag inzicht in uw financiële situatie
Bart Hermanussen - hetadvies.nl

Op zoek naar raad of advies?

Om maar met de deur in huis te vallen: nee, we willen u niets verkopen. Bent u goed verzekerd, heeft u een hypotheek en beheert u uw eigen spaargeld? Uitstekend. Dat horen we het liefst.

Wat doen we dan wel?

Uw financiële situatie en verzekeringen goed regelen is één. Maar wat als er iets gebeurt? Een ongeluk, arbeidsconflict, nieuwe pensioenvoorwaarden of stijgende hypotheekrente? Of als u uw financiële huishouding gewoon eens kritisch wilt laten bekijken? Dát is het moment dat wij in beeld verschijnen.

hetadvies.nl adviseert, begeleidt, bemiddelt en helpt. Wanneer u dat wenst of wanneer wij denken dat we uw situatie kunnen verbeteren. We zijn uw raadgever, partner en wegwijzer.

Raadgever

Alleenstaanden, gezinnen, ondernemers: iedereen heeft te maken met financiële producten en verzekeringen. Om te sparen, risico´s af te dekken, schades af te handelen enzovoorts, kortom: om op onvoorziene (ongewenste) situaties voorbereid te zijn. Maar: welke hypotheek is het beste? Wanneer bent u voldoende verzekerd? Waar krijgt u de beste rente?

hetadvies.nl helpt. We zijn graag uw persoonlijke raadgever.

Partner

Wij werken graag duidelijk en transparant. We werken niet met tussenpersonen en provisiesystemen. Bij ons weet u bijvoorbeeld precies hoeveel u betaalt, dankzij ons systeem van serviceabonnementen. Bovendien leggen we u graag uit wat u daarvoor terug kunt verwachten.

hetadvies.nl is duidelijk. U bent niet onze klant, maar onze partner.

Wegwijzer

We weten de weg in de wereld van banken en verzekeraars. En dat komt mooi uit, want wij vinden dat iedere nieuwe situatie vraagt om een unieke aanpak. Financieel advies is geen standaard werk. Wij zijn er om uw financiële huishouding up-to-date te houden. Kortom: wij zorgen voor de juiste vangnetten voor het geval dát, intussen geniet u onbezorgd van uw leven.

hetadvies.nl weet de weg. Gaat u mee?

Serviceabonnementen van hetadvies.nl

Een serviceabonnement is een uitstekende oplossing voor wie zich niet of nauwelijks om financiële zaken en verzekeringen wil bekommeren. U betaalt een vast bedrag per maand. Dat is meestal aanzienlijk voordeliger, terwijl u wél verzekerd bent van onze kennis en kunde. We zijn er voor u als dat nodig is.