• Onafhankelijk en eerlijk advies voor particulier en ondernemer
  • Geen provisie of fee maar een vast bedrag per maand
  • 24 uur per dag inzicht in uw financiële situatie
Bart Hermanussen - hetadvies.nl

Bart Hermanussen, aangenaam

Bart Hermanussen is al vele jaren het gezicht van Assurantiekantoor Hermanussen in Mill. Het kantoor bestaat echter al veel langer: in 1967 richtte Hub Hermanussen de onderneming op. In 2000 nam Bart het bedrijf over van zijn vader. Inmiddels is het kantoor al heel wat jaren een betrouwbare partner op het gebied van verzekeringen en financiële diensten. hetadvies.nl is echter gespecialiseerd in advies. Het begeleidt u bij al uw financiële vraagstukken.

´Problemen oplossen, dát is mijn vak´

"Mijn klanten vooruithelpen, problemen oplossen, dat zijn de zaken die mijn werk zo mooi maken. De financiële wereld is gecompliceerd en voor veel mensen zelfs een ondoordringbaar oerwoud van papieren, regels en bepalingen. Zie mij maar gerust als een financiële huisarts. Met mijn ervaring en kennis begeleid ik mensen op hun financiële ontdekkingsreis."

Bart Hermanussen

Aangesloten bij

Bovendien zijn wij aangesloten bij organisaties die van haar leden een bepaalde kwaliteitsnorm eisen. Deze norm geldt zowel voor het advies, de wijze van advisering als de wijze waarop de vakkennis van medewerkers op peil worden gehouden.

Zo zijn wij onder andere aangesloten bij:

Adfiz

Adviseurs in Financiële Zekerheid is een vereniging van onafhankelijke financiële en assurantieadviseurs. Meer dan 1000 op kwaliteit en op onafhankelijkheid geselecteerde zelfstandige assurantiekantoren, waaronder hetadvies.nl, zijn lid van de Adfiz en gedragen zich volgens afgesproken regels.

BAVAM

De vereniging Assurantiebedrijven 'Nederland' nv is een gespecialiseerde verzekeringsmaatschappij die voor de gezamenlijke Nederlandse verzekeraars een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor assurantietussenpersonen voert. hetadvies.nl onderdeel van Assurantiekantoor Hermanussen heeft daar een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze producten en diensten maar adviseren is mensenwerk. Het kan zijn dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Wij hopen dat u dat dan kenbaar wilt maken aan ons. Na ontvangst van uw klacht nemen wij contact met u op. Mochten wij gezamenlijk niet tot een bevredigende oplossing komen, dan kunt u met uw klacht terecht bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

Serviceabonnementen van hetadvies.nl

Een serviceabonnement is een uitstekende oplossing voor wie zich niet of nauwelijks om financiële zaken en verzekeringen wil bekommeren. U betaalt een vast bedrag per maand. Dat is meestal aanzienlijk voordeliger, terwijl u wél verzekerd bent van onze kennis en kunde. We zijn er voor u als dat nodig is.